071 4012851

6 dagen per week geopend

Fotowinkel Katwijk

Foto Kruyt dé fotowinkel in Katwijk

Wanneer u op zoek bent naar een fotowinkel in Katwijk, heten we u van foto Kruyt graag van harte welkom. Foto Kruyt is namelijk al jaren de beste fotowinkel in de regio Katwijk-Leiden. Naast onze fysieke winkel, hebben wij ook een webshop waarin bij u bijna 65.000 fotoartikelen aanbieden. In onze fotowinkel hebben we een eigen printafdeling die zeer uitgebreid is. Hier drukken we niet alleen uw pasfoto in Katwijk af, maar kunnen we ook uw eigen foto’s afdrukken. U kunt uw foto’s aanleveren op een medium, of u kunt deze af laten drukken via onze online fotoservice.
 

Pasfoto’s


Online fotoservice

Wij hebben een ruime online fotoservice. U kunt niet alleen de foto’s die u af wil laten drukken versturen vanaf uw pc, maar wij bieden u tevens een eigen foto bestel app aan. Wanneer u in de appstore zoekt naar Foto Kruyt, kunt u de app eenvoudig downloaden en installeren zodat u snel aan de slag kunt. Wanneer u op zoek bent naar een fotoartikel raden wij u het zeker aan om eens een kijkje te nemen in onze webshop. In de webshop treft u alle artikelen die we kunnen leveren binnen een halve dag vanuit ons inloopkantoor. Het is zelfs mogelijk voor sommige artikelen om deze artikelen binnen een halve dag bij u thuis te bezorgen. Hierdoor hoeft u niet langer te wachten op een nieuwe cameralens of tweede accu dan dat nodig is. Wanneer u gebruik maakt van onze printservice, kunt u eveneens een kijkje nemen in ons lijstenassortiment zodat u de pas afgedrukte foto’s meteen in kunt lijsten.
 


Cursussen


Ons lijstenassortiment

Naast onze online fotoservice hebben we tevens een uitgebreid lijstenassortiment. U kunt kiezen uit verschillende budget fotolijsten, maar ook uit maatwerk. We raden u aan om met uw foto naar onze fotowinkel te komen zodat we samen met u de mooiste combinatie kunnen maken. Het is mogelijk om uw bestelde foto direct in te lijsten. Dit zodat u niet zelf de randjes hoeft te snijden en gelijk een leuk cadeau heeft voor uw vrienden of familie. Onze fotolijsten zijn op voorraad in allerlei soorten en maten zodat u ervan verzekerd bent dat u met een leuk cadeau onze winkel verlaat. Wanneer u toch bij ons in de winkel bent voor een mooie fotolijst, informeren we u graag vrijblijvend over het volgen van een foto workshop in Katwijk. Door het volgen van zo’n foto workshop kunt u nog meer creativiteit in uw foto’s stoppen.

Winkel Info