071 4012851

6 dagen per week geopend

Fotowinkel Noordwijk

Deskundige fotowinkel Noordwijk

Heeft u een grote passie voor alles wat met fotografie te maken heeft? Kom dan langs bij onze fotowinkel in Noordwijk. Met een uitgebreid assortiment aan camera’s, camera accessoires, opslagmedia en nog veel meer, vindt u altijd wat u zoekt. Wij staan graag voor u klaar om u te ondersteunen om de mooiste plaatjes te schieten. Tegenwoordig kan iedereen beelden maken. Sociale media, online cursussen en smartphones met goede camera’s laten jong en oud kennis maken met de kunst van het fotograferen. Wanneer u uw hobby naar een volgend niveau wil tillen, begint uw reis bij onze fotowinkel nabij Oegstgeest! Daarnaast is de professionele fotograaf uiteraard ook van harte welkom bij Foto Kruyt voor alle camerabenodigdheden.
 
 

Pasfoto’s


Camera’s in ieder formaat

De mooiste beelden legt u vast met een camera van goede kwaliteit. U ziet direct verschil tussen foto's van een smartphone camera en een professionele camera. Belangrijk is het soort camera waar u naar op zoek bent. Wilt u professionele plaatjes schieten op vakantie of artistieke foto’s maken? Met een spiegelreflexcamera kunt u door de verwisselbare lenzen alle kanten op. Of bent u gek op activiteiten waar u graag filmpjes van wilt maken? Met een action camera legt u uw motorritten of snorkelavonturen op vakantie moeiteloos vast. Onze fotowinkel in Noordwijk helpt u dan ook graag met uw keuze voor de perfecte camera, zodat u uw creativiteit de vrije loop kunt laten!
 

Fotowinkel Noordwijk


Cursussen


De meest uitgebreide fotowinkel in Noordwijk

Voor een fotowinkel bij Noordwijk met kennis en ervaring zit u bij ons helemaal goed. Onze deskundige medewerkers helpen u graag met de zoektocht naar geschikte camerabenodigdheden. Om de mooie plaatjes op te slaan heeft u natuurlijk ook een geheugenkaart nodig. Met bekende merken als Scandisk, Sony en Lexar heeft u al uw beelden veilig opgeslagen op uw camera of computer. Accessoires zoals statieven zorgen dat u met groot gemak stabiele foto’s of video’s kunt maken. Heeft u een aardige verzameling aan mooie vakantieplaatjes gemaakt of wilt u een portfolio samenstellen? Met de albums en fotolijsten van onze fotowinkel in Noordwijk brengt u de digitale beelden samen. Zo creëert u een tastbare herinnering van dierbare momenten.


Winkel Info


Foto Kruyt voor fotoservice

Ook voor een fotowinkel in Leiden of fotowinkel in Wassenaar bent u van harte welkom bij Foto Kruyt. Onze winkel en studio is namelijk gevestigd in Katwijk aan Zee, waardoor onze klanten vooral uit Noord-Holland komen. Wilt u foto’s in hoge kwaliteit laten ontwikkelen? Onze studio zorgt dat foto’s razendsnel geprint worden. Via onze app stuurt u gemakkelijk foto’s van uw camera of smartphone. Standaardformaten, maar ook wanddecoratie van groot formaat printen wij op verschillend materiaal zoals canvas of glas. Wij zien u graag tegemoet in onze winkel of bestel snel en gemakkelijk via onze website.