071 4012851

6 dagen per week geopend

Workshop Katwijk

Een foto workshop volgen in Katwijk

Heeft u als hobby fotografie en bent u toe aan een volgende stap, of wilt u graag ontdekken of fotografie iets voor u is? Een foto studio bij ons in Katwijk volgen, helpt je erbij. Wij zijn al jaren de beste fotowinkel in de regio Katwijk- Leiden en bieden verschillende foto workshops aan die u kunt volgen. Wanneer u graag meer wil weten over fotografie en wil ontdekken of fotografie een hobby is die bij u past, kunt u de workshop ‘het mooiste plaatje’ volgen. Deze workshop begint met de basiskennis van fotografie. Vervolgens maakt u wekelijks kennis met diverse thema’s zodat u de mooiste foto’s leert maken. Naast de verschillende thema’s leert u ook uw eigen camera ontdekken. Hierdoor kunt u nog meer creativiteit aan uw foto’s toevoegen.

Cursussen


Creativiteit in foto’s

Vaak wordt een foto speciaal op het moment dat hier creativiteit aan toegevoegd wordt. Met een foto wordt namelijk een bepaald beeld weergegeven of zelfs een verhaal verteld. Zulke foto’s kunt u niet alleen maken met een professionele fotocamera, maar ook met de fotocamera op uw smartphone. De camera op uw smartphone heeft vaak meer te bieden dan u misschien denkt. Wanneer u graag wil leren hoe u creativiteit kan toevoegen aan de foto’s die u met uw smartphone maakt, kunt u de ‘virtual foto workshop’ in Katwijk volgen. Tijdens deze workshop leert u hoe u de camera op uw smartphone zo optimaal mogelijk kunt gebruiken. Deze workshop start voor onze fotowinkel in Katwijk of elders. Het is een interactieve training die u kunt volgen op het moment dat het voor u uitkomt. Naast dat u van harte welkom bent bij foto Kruyt voor het volgen van een foto workshop in Katwijk. Zijn wij u ook graag met betrekking tot andere zaken van fotografie van dienst.
 


Winkel Info


Wij zijn u graag van dienst

U bent in onze fotowinkel van harte welkom. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe camera, een foto workshop wil volgen, of nieuwe pasfoto’s nodig hebt. Wij maken graag nieuwe pasfoto’s voor u die voldoen aan de strikte normen van de overheid. Dit zodat uw nieuwe pasfoto’s geschikt zijn voor het aanvragen van een nieuw overheidsdocument zoals een paspoort of rijbewijs. De door ons gemaakte pasfoto in Katwijk voldoet aan deze normen omdat onze medewerkers over een certificering van de Nederlandse fotohandel beschikken. Mocht de pasfoto nu onverhoopt toch niet goed zijn, dan maken we de pasfoto’s graag voor u opnieuw zonder dat u hier extra kosten voor hoeft te betalen.

Pasfoto’s