071 4012851

6 dagen per week geopend

Bedrijven Foto Studio's

Van bloemen tot stropdassen voor online verkoop!


* Advies op maat   * Betaalbare oplossingen   * Eenvoudig in gebruik

We leveren studio verlichting middels ledlampen in allerlei soorten en foto apparatuur. Ook verzorgen we de installatie en geven we uitleg hoe het werkt. Dit kan in allerlei vormen. Vraag ons naar de beste oplossing op maat.

Nieuwste trend:
De nieuwste trend is sfeerfoto's maken en content maken voor social media. Uiteraard kunnen we je daar ook mee op weg helpen, door een studio in te richten met verschillende achtergronden en verlichting. Daarbij geven we ook Personal Training om op jouw locatie specifieke foto's te kunnen maken.

ROFOT-18.1:
In samenwerking met Wamotec BV te Rijnsburg verkopen we robotkasten. Deze kunnen naar eigen inzicht gerealiseerd worden. De bloemen komen voor de achterwand en worden dan automatisch gefotografeerd, zie filmpje hieronder. 

Hierdoor bespaar je enorm op tijd ( 700 foto's per uur) en heb je altijd de juiste achtergrond etc. Vraag ons naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. De fotokast is uitermate concurrerend in prijs, vraag daarom vrijblijvend naar een offerte en advies op maat.


GROWFOT-19.2:
Voor  bloemenhandelaren en kwekers hebben we een handmatige en betaalbare oplossing. Deze fotokast zorgt voor een optimaal  resultaat met alle eisen van de bloemenveiling. De foto's worden automatisch gefotografeerd, uitgesneden en in de juiste map geplaatst, waar je het zo kan koppelen met je veilbrief of online kan zetten. 

Wil je meer weten  hierover, bel ons dan of kom langs in de winkel. 

Packshot fotografie:
Verkoop je geen bloemen, dan kunnen we je uiteraard ook van dienst zijn. Onze expertise zorgt ervoor dat je optimaal geadviseerd wordt. We installeren ook de apparatuur en leggen dan uiteraard uit hoe je het beste resultaat kan behalen. Alles met een oogmerk dat het kleurecht is, goed uitgelicht zonder teveel schaduw en direct te gebruiken voor online verkoop.Referenties:
E.L. Cravatte, Floral Trade Group, C.J. Vianen, Kariflex, Hilverda-de Boer, Bloomer, Hoek Groep, Soriso Verde, Celdomy en nog veel meer bedrijven gingen u voor.

Bel met 071-4012851 of mail ons voor een offerte: kantoor@fotokruyt.nl