071 4012851

6 dagen per week geopend

Bedrijven Foto Studio's

Voor de Bloemenbranche, maar ook kleding, sieraden etc.

ROFOT-19.1
Voor de snelle fotografie hebben we  een samenwerking met Mooij-Techniek. De ROFOT-18.1 is een geautomatiseerde fotokast met lopende band. De foto wordt gemaakt,  uitgesneden en opgeslagen. Het enige dat je nog hoeft te doen is de blikken bloemen op de band te zetten en er weer af te halen.


Het  voordeel is dat het supersnel gaat (700 foto's per uur), allemaal gelijke foto's zijn, en  geen fouten gemaakt kunnen worden. We maken gebruik van daglicht  ledlampen en exacte hoogte van het produkt. 

Een ander voordeel is dat  het kan werken met ieder softwarepakket, dus je bent superflexibel op dat vlak. Interesse in de ROFOT-18.1, bel ons dan op onderstaand nummer,  dan maken we een afspraak. Klik op deze link voor een filmpje bij de firma Kariflex te Rijnsburg.

GROWFOT-19.2
Voor  bloemenkwekers hebben we in overleg met Flora Holland een betaalbare  oplossing gevonden. Deze kleine fotokast zorgt voor een optimaal  resultaat met alle eisen van de bloemenveiling. De foto's worden automatisch gefotografeerd, uitgesneden en in de juiste map geplaatst, waar je het zo kan koppelen met je veilbrief. Wil je meer weten  hierover, bel ons dan of kom langs in de winkel. 


Webshop fotografie
Voor alle andere bedrijven, groot of klein, bieden we handige tools om artikelen te fotograferen. Je hoeft geen fotograaf te zijn, wij helpen je met de eerste opzet en je kan aan de slag. Je kan al met een basis flitsset van start, maar ook als het wat uitgebreider moet, kunnen we je van dienst zijn. Kom gerust langs voor een oriënterend gesprek en je zal zien dat we graag meedenken in jouw situatie.  

Sterk in service
Onze adviseurs regelen de beste oplossing voor uw bedrijf en maken een op maat gesneden offerte. Ook in aftersales zijn we sterk. We laten u nooit in de kou staan bij problemen. U kunt hiervoor gebruik maken van ons 24 uurservice contract. Ruim 50 bedrijven zijn u voorgegaan, zie de referentielijst hieronder.



Referenties
E.L. Cravatte, Floral Trade Group, C.J. Vianen, Kariflex, Hilverda-de Boer, Bloomer, Hoek Group, Soriso Verde, Bab Star jr en nog veel meer bedrijven gingen u voor.

Bel met 071-4012851 of mail ons voor een offerte: kantoor@fotokruyt.nl