071 4012851

6 dagen per week geopend

Movie Kruyt

Voor de mooiste Movie kom je naar KRUYT.nl. Wat maken we allemaal:

* Family Movie
* Company Movie
* Music Movie

Family Movie

Voor jonge gezinnen is het superleuk om een Family Movie te laten maken. We maken een korte en een lange versie, die je zowel voor social media als voor je zelf kan gebruiken. De shoot doen we op een locatie naar keuze. Dit kan bijvoorbeeld op strand of in de duinen zijn. Ook Panbos is een gewilde plek om een Family Movie te maken. 

Door de moderne montage wordt het een supergave Movie die je voor altijd zal herinneren aan de leuke tijd met je jonge kinderen. Een Family Movie heeft een prijs vanaf € 399,-. Vraag naar de voorwaarden en naar de extra mogelijkheden. 

Company Movie

De leukste bedrijfsfilms worden gemaakt door KRUYT.nl . We maken van je bedrijf of bedrijgsonderdeel een presentatieve Movie van, waarin naar voren komt hoe je ervoor staat. Met behulp van dit extra marketingtool kan je je nog beter presenteren aan je klanten. De Movie is prima te gebruiken voor websites en social media. We verzorgen de Movie van voor tot achter. Kom eens praten en laat je verrassen door de moderne opties. KRUYT.nl maakt al een Company Movie vanaf       € 999,- ex btw. Maak een afspraak op 071-4012851 of via email movie@kruyt.nl.


Music Movie

Heb je een band of ben je artiest dan moet je echt onze Music Movie laten maken. Dan kan je supergaaf laten zien wat je in huis hebt en dat plaatsen op je social media account of meesturen met een offerte. Het is natuurlijk supergaaf om ook voor later zo'n mooi document te hebben en je fans zijn gelijk mega enthousiast. We maken een Music Movie vanaf € 399,- en hebben tal van uitbreidingen. Kom langs voor een praatje, dan kunnen we tot aktie overgaan!