071 4012851

6 dagen per week geopend

Virtual Fotoworkshop

01-09-2018

Vanaf nu kan je virtueel met Hans Kruijt van KRUYT.nl een fotografie workshop doen op je mobieltje. Je neemt je fotocamera mee op pad en samen met Hans doe je zelf de workshop in jouw eigen omgeving. Het leukste is om te starten voor de winkel van KRUYT.nl, dan loop je zo de Boulevard op, waar alle items zijn opgenomen. Dit zijn 5 onderwerpen, zoals portret- en landschapfotografie, macrofoto's, snelheid en lange sluitertijden. Het is een workshop voor beginnende fotografen en geschikt als opfriscursus.

Na afloop kan je de winkel binnen lopen en je resultaten laten beoordelen. We kijken graag nog even naar je foto's, en zullen je wat tips en toelichting geven waar nodig.  

Koop een voucher in de winkel of webshop voor slechts 15 euro en ga ermee aan de slag. Met behulp van de code krijg je toegang op je mobieltje en kan je aan de slag.

De Virtual Fotoworkshop kan je doen wanneer het jouw uitkomt, dus altijd handig. Je kan het ook in gedeeltes uitvoeren, want het is een maand geldig. Het is een workshop voor beginnende fotografen en geschikt als opfriscursus.