071 4012851

6 dagen per week geopend

Film copy- en scanservice

NIEUWE SERVICE - Video opnamen naar Harddisk
Voor alle video-opnamen gemaakt met een digitale camera, is het nu mogelijk om een film op harddisk te laten zetten. Deze HD kan je vervolgens aansluiten aan je smart TV en direct afspelen. Met je afstandsbediening van de smart TV kan je dan op eenvoudige wijze je film afspelen. Je koopt bij ons een HD of je neemt er zelf 1 mee. De HD kan je iedere keer meenemen en wij voegen de film er aan toe. We kunnen de opname voorzien van een begin en eindtitel, zodat je weet welke film je aan het kijken bent. De HD kost 100 euro, en dan is het per uur 15 euro. Voor een titel betaal je 5 euro. Voor de duidelijkheid, je opnamen zijn gefilmd op een harddisk camera of geheugenkaart, voor andere media, zie hieronder.

Kopiëren van oude films of tapes
Heeft u oude films op super-8, dubbel-8 etc. of oude videobanden zoals VHS of Hi8, maar ook mini DV? Deze zetten wij voor u op DVD-schijf, zodat u ze weer kunt kijken via de DVD speler. Indien gewenst zetten we deze kopieën op een harde schijf, of ander digitaal medium. U kunt daarna zelf nog monteren met deze digitale middelen, zodat u het nog leuker kunt maken. Wij verkopen derhalve ook montage software, waarmee u dit eenvoudig zelf kunt afronden. Uiteraard met ondersteuning van onze zijde waar nodig.

Staffelkorting
De prijs is afhankelijk van het aantal minuten, aantal spoelen etc. dus verzoeken we u met de materialen naar ons toe te komen en vooraf de prijs door te nemen. Uw materiaal wordt vakkundig en professioneel verwerkt, dus uiterst betrouwbaar en raakt niet zoek. Bij meerdere aantallen tapes of kopieën hebben we staffelkortingen, informeer hiernaar in de winkel. Tapes zetten we al over vanaf 15 euro per stuk.

Dia- en negatiefscannen
Heeft u dia's of negatieven die u wilt laten digitaliseren, ook dan komt u naar ons. Al uw filmmateriaal wordt digitaal gescand, met de hand gecorrigeerd op kleur en helderheid en stofjes worden verwijderd. Een optimaal resultaat is wat u van ons krijgt. Kom langs voor een prijsopgave. Wilt u dit zelf doen, dat kan natuurlijk ook. Wij verkopen dia/negatiefscanners, zodat u zelf aan de slag gaat met het inscannen.