071 4012851

6 dagen per week geopend

Pasfoto's


KRUYT.nl is RDW gecertificeerd
Vanaf 1 juli 2022 jl. is de gemeente Katwijk een digitale samenwerking met KRUYT.nl en het RDW gestart. Als u het rijbewijs wilt verlengen, hoeft u niet meer twee keer naar het gemeentehuis. Kom naar de winkel en de verse pasfoto wordt dan direct digitaal verzonden naar het RDW. Als het rijbewijs klaar is, krijgt u bericht dat het kan worden opgehaald op het gemeentehuis. Dat scheelt tijd en een hoop ergenis, dus maak er gebruik van!!!

Strenge eisen overheid
Zoals u weet stelt de overheid tegenwoordig strikte normen voor het maken van pasfoto’s, met name voor rijbewijzen, paspoorten en id-kaarten. Onze medewerkers zijn gecertificeerd door de stichting Nederlandse fotohandel. Zodoende worden de pasfoto’s bij KRUYT.nl altijd volgens die strikte normen gemaakt. Als de foto onverhoopt door welke reden wordt afgekeurd, maken we de foto uiteraard opnieuw zonder bijkomende kosten.

Visum of buitenlands paspoort
Wilt u een pasfoto voor een Amerikaans paspoort of andere afwijkende maten, dan kunt u ook bij ons terecht. We maken foto's voor allerlei landen ter wereld, de instellingen daarvan staan in ons systeem.

Pasfoto op locatie
Als u niet in staat bent om naar de winkel te komen, is het mogelijk dat we bij u thuis of in het verzorgingshuis de pasfoto komen maken. We rekenen wel voorrijkosten voor deze service. Maak telefonisch een afspraak met 071-4012851 en vraag naar de mogelijkheden.

Digitale pasfoto
KRUYT.nl maakt ook digitale pasfoto's. Deze ontvangt u dan via email of neem een usb stick mee, waarop we hem kunnen plaatsen. Voor bedrijven als KPN, maar ook voor Ajax en Feyenoord maken we digitale pasfoto's die we direct doorzetten naar PHOCS.