071 4012851

6 dagen per week geopend

Foto van foto


Foto van Foto-specialist
Foto Kruyt is de specialist op gebied van foto van foto maken. Al uw oude foto's, groot of klein kunnen we kopiëren en we zorgen voor een foto als de oude, wellicht nog mooier. We printen op fotomateriaal, dus gegarandeerd succes.

Retoucheren
Als uw foto beschadigd is, kunnen we deze opknappen en weer mooi maken, retoucheren heet dat met een mooi woord. Dit retoucheren wordt door onze vakmensen gedaan, met jarenlange ervaring. Als het niet gaat lukken zeggen we dat ook van tevoren, maar in de meeste gevallen valt er iets moois van te maken.

Spoedgevallen
Vooral bij overlijdensgevallen wordt met spoed gewerkt. Op ons kunt u dan vertrouwen dat het mooi wordt en snel klaar is. Normaal is de levertijd enkele dagen, maar uiteraard zijn er gevallen waarbij het sneller moet, dat is voor ons nooit een probleem, we helpen u graag.

Tarieven
We hebben vaste tarieven per formaat, maar bij meerdere aantallen van dezelfde foto, krijgt u een gereduceerde prijs. Bij beschadigde foto's zullen we eerst beoordelen hoeveel tijd het kost om de foto op te knappen. U hoort dan direct wat het opknappen kost, dus geen verrassingen achteraf.