071 4012851

6 dagen per week geopend

Levertijd/Bezorging/Betaling info

Fotowerk

Bestel je foto's online op KRUYT.nl of via de KRUYT App, dan zijn ze binnen één uur klaar en kan je het in de winkel komen ophalen. De order wordt via email afgemeld, zodat je weet dat het klaar ligt. Deze service geldt voor foto's tot/met 30x45.

Bezorgen met Korting

Vanaf januari 2020 gaan we foto's tot/met 20x30cm in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg met korting bezorgen. De voorwaarden zijn eenvoudig: Bestel voor minimaal 5 euro aan foto's ( exclusief startkosten), kies voor bezorgen en voer Actiecode BEZORG in. Je ontvangt dan 2 euro korting op bezorgen van je foto's. We bezorgen in de brievenbus aan het eind van de middag, begin van de avond. 

Let op, als je de Actiecode misbruikt, wordt er niet bezorgd. Voor grotere afmetingen en adressen buiten de KRV gemeente, gelden de normale bezorgtarieven. Betalen gaat heel eenvoudig via Ideal. 

Canvas

Voor Canvasdoeken geldt een een levertijd van ca. 3 werkdagen en worden niet bezorgd. Je krijgt een melding via email als het klaar is, waarna je het kan komen ophalen en betalen in de winkel.

Wanddecoratie

Wanddecoratie heeft een levertijd van 10 dagen. De order dient vooraf betaald te worden via Ideal en wordt bij je thuis bezorgd of in de winkel. Geef daar je voorkeur voor aan. Wil je persoonlijke aandacht of heb je vragen over je fotokwaliteit, kom dan eerst langs in de winkel, zodat we je kunnen helpen aan het beste resultaat. 

Dibond uit eigen lab is mogelijk in de afmetingen 30x40 en 40x60. Dit heeft een levertijd van ca. 3 dagen. Dit staat niet op de webshop en is alleen in de winkel te bestellen. Voordeel is de snelle levertijd en de zeer gunstige prijs.

Webook

De digitale foto-albums van Webook worden ook na 10 dagen geleverd. Soms lukt het sneller, maar dat kunnen we niet beloven. U kunt aangeven om het thuis gestuurd te krijgen of naar onze winkel. Aan u de keuze. De boeken worden ook vooraf via Ideal afgerekend.