071 4012851

6 dagen per week geopend

Winkelinfo

 

Welkom bij KRUYT.nl

KRUYT.nl is de beste fotowinkel in de regio Katwijk-Leiden. We bieden bijna 40.000 foto artikelen in onze webshop, die we ondersteunen met advies en service in de winkel te Katwijk. 

De printafdeling is van het hoogste nivo en is zeer uitgebreid. Je kunt eenvoudig je foto's laten afdrukken door ze aan te leveren op een medium of via de online fotoservice. Klik hiervoor op bovenstaande link. Ook foto's van je mobiel kan je bij ons bestellen, dat gaat via de foto bestel app. Zoek ik in je appstore naar Foto Kruyt en ga direct aan de slag. 

De webshop toont alle artikelen die we kunnen leveren vanuit ons inkoopkantoor. Al deze foto artikelen kunnen we binnen een halve dag leveren, zelfs ook thuis bezorgd. Koop bij de fotospecialist met meerwaarde, dan heeft u nooit een verkeerde aankoop.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9.00-17.30 uur    ( lunch van 12.30-13 uur)

Zaterdag van 10.00-16.00 uur

Geen koopavond

Adres  
Bosplein 11
2224 GB Katwijk aan Zee
tel.: 071-4012851
email: katwijk@fotokruyt.nl

Parkeren is gratis met parkeerschijf. U kunt fotowerk en artikelen ook laten bezorgen via de online opties.

Unieke Web+Shop formule
Profiteer van onze unieke web+shop formule - een  combinatie van lage webprijzen en aanvullend servicepakket, waarin de  meerwaarde van onze winkels zit verpakt. Zodoende kunnen we mee met de  prijzenslag op internet en kunt u alsnog kiezen voor de meerwaarde van  KRUYT.nl. Deze meerwaarde leggen we u graag uit bij aankoop van uw  gewenste artikel. U zult zien dat het zeker de moeite waard is.

Printservice
KRUYT.nl print uw digitale fotobestanden op (bijna) alle mogelijke  manieren: In de winkel via de bestelcomputers, waarbij u geholpen wordt  en ook nog koffie voor u klaar staat en via onze online fotoservice. We  printen in allerlei formaten, van medaillonfoto tot 1 meter breed en ook  op allerlei materialen, zoals bijvoorbeeld canvasdoek of glas en metaal  of hout. Laat u voorlichten wat voor uw foto het mooiste resultaat  geeft en maak er wat moois van.

Lijstenmakerij
Wij voeren een uitgebreid lijstenassortiment, waar zowel budgetframes  als maatwerk geleverd kan worden. Neem uw foto mee en we kijken samen  naar de mooiste combinatie. Uiteraard lijsten we het allemaal netjes  voor u in, zodat u niet zelf randjes hoeft te snijden etc. Lijsten zijn  op voorraad in allerlei soorten en maten, dus voor ieder wat wils.

Het mooiste is natuurlijk dat we de bestelde foto direct inlijsten,  zodat u heel snel een mooi resultaat heeft. De huidige printmachines van  onze winkel kunnen binnen een kwartier al een foto afleveren, lijstje  erom en klaar. Een heel leuk kado artikel voor uw vrienden of familie!

Webshop 
De vernieuwde webshop behelst bijna 65.000 artikelen die de volgende  dag leverbaar zijn. Bestel in de webshop en laat het thuis bezorgen of  haal het op in de winkel. Alle artikelen staan marktconform online, dus  niet duurder dan elders. Onze prijzen worden dagelijks geupdate met de  top 10 van kieskeurig.nl. De vergelijkingssite voor fotografische  artikelen etc. We bieden wel veel meer extra's, dus kom altijd naar  KRUYT.nl en geniet van de scherpste prijzen en advies en nazorg.