071 4012851

6 dagen per week geopend

Fotowinkel Leiden

Fotowinkel in Leiden voor al uw camera benodigdheden

Voor alle beeldmakers met een liefde voor de camera, staat onze fotowinkel in Leiden voor u klaar. Met kennis, ervaring en een grote passie helpen wij u graag aan al uw fotobenodigdheden. In onze webshop vindt u maar liefst 65.000 foto artikelen waar iedere amateur of professionele fotograaf zijn hart op kan halen. Service, hoge kwaliteit en snelle levering zijn bij ons vanzelfsprekend, waardoor u van het beste geniet wat een fotowinkel in Leiden te bieden heeft. Bekijk onze website voor ons uitgebreide aanbod, of kom langs in onze winkel.
 
 

Pasfoto’s


Deskundig advies in onze fotowinkel in Leiden

Bent u klaar om uw cameraskills naar een hoger niveau te tillen? Voor het schieten van mooie beelden is een camera van topkwaliteit onmisbaar. Vandaag de dag kan iedereen foto’s maken met de smartphone. Maar wat nu zorgt voor ‘the perfect shot’? Een spiegelreflexcamera is door de instellingsmogelijkheden en het verwisselbare objectief zeer geschikt voor het maken van mooie plaatjes. Bij onze fotowinkel in Noordwijk vindt u dan ook DSLR’s van de gerenommeerde merken zoals Canon, Sony en Nikon die hun strepen al hebben verdiend in de wereld van camera's. Ook voor compacte camera’s hebben we voldoende te kiezen. Het kleine formaat maakt deze camera de ideale metgezel voor op reis.
 

Fotowinkel Leiden


Cursussen


Razendsnelle fotoservice in de omgeving van Katwijk

Als echte fotowinkel in Leiden kunt u ook bij ons terecht voor het maken van pasfoto’s. De overheid hanteert strenge regels voor het maken van pasfoto’s. Onze gecertificeerde medewerkers hanteren altijd de gestelde normen zodat uw pasfoto’s geldig zijn voor een rijbewijs of paspoort. Indien u uw favoriete plaatjes wilt laten afdrukken, maakt u gebruik van onze supersnelle printservice. Upload uw foto’s in onze foto bestel app, en wij gaan er direct mee aan de slag. Zo liggen de foto’s van standaard formaat binnen een uur al voor u klaar! We printen in allerlei  formaten en op verschillend materiaal, bijvoorbeeld wanddecoratie op canvas of glas. Onze medewerkers van de fotowinkel in Wassenaar adviseren u graag voor het mooiste resultaat.


Winkel Info


Foto Kruyt

Foto Kruyt is de fotospecialist met meerwaarde bij u in de buurt. Onze fotowinkel in Leiden voorziet u van het professionele advies waar u naar op zoek bent, en onze webwinkel biedt scherpe prijzen aan voor al uw camera benodigdheden. Zo ontvangt u de service van deskundige medewerkers, met het prijskaartje van een voordelige webshop. Kom dus snel langs bij onze fotowinkel in Oegstgeest voor een nieuwe camera, accessoires of het uitprinten van foto’s. We zien u graag verschijnen!