071 4012851

6 dagen per week geopend

Fotowinkel Oegstgeest

Fotowinkel in Oegstgeest met meerwaarde

Bent u ook gek op beelden maken? Bij onze fotowinkel in Oegstgeest vindt u al uw camerabenodigdheden. Of u nu enkel vakantiekiekjes maakt, of van uw hobby uw beroep heeft gemaakt, wij helpen u graag met het vinden waar u naar op zoek bent. Kijk op onze website om ons aanbod te zien. Met 65.000 artikelen is de keuze reuze. De categorieën zijn overzichtelijk ingedeeld zodat u gemakkelijk navigeert door ons uitgebreide assortiment. Zo vindt u altijd de beste camera die bij uw wensen past, het juiste apparatuur voor uw fotostudio of een nieuwe geheugenkaart voor uw camera. Kijk snel op onze website of kom gezellig langs bij onze fotowinkel in Oegstgeest!
 
 

Pasfoto’s


Fotowinkel in Oegstgeest met deskundig advies

Het maken van mooie beelden begint natuurlijk met een camera. Maar welke camera past het best bij uw wensen en doel? Met een polaroid camera legt u direct mooie momenten vast waar u direct al een tastbare herinnering van krijgt met een uitgeprinte foto. Of schiet u graag stabiele video’s? Met een actioncam worden de leukste activiteiten moeiteloos vastgelegd. Wanneer u graag de wereld vanuit vogelvluchtperspectief op beeld vastlegt, is een drone dé gadget om uw camera repertoire mee uit te breiden. Met al deze verschillende soorten camera’s is de juiste keuze maken niet altijd gemakkelijk. Onze fotowinkel in Oegstgeest voorziet u dan ook graag van deskundig advies. Zo vindt u altijd de juiste camera om het perfecte plaatje mee te schieten.
 

Fotowinkel Oegstgeest


Cursussen


Ook voldoende camera accessoires

Naast camera’s, vindt u ook tal van andere camerabenodigdheden in onze fotowinkel in Leiden. Een statief, geheugenkaart, objectief of cameratas mogen natuurlijk ook niet ontbreken in ons aanbod. De artikelen worden geleverd vanaf ons inkoopkantoor, waardoor wij vaak al binnen een halve dag kunnen leveren, ook bij u thuis. Bovendien zijn onze prijzen marktconform, zodat u nooit teveel betaald voor camera artikelen. Voor het beste wat een fotowinkel in Oegstgeest te bieden heeft, komt u naar foto Kruyt. Onze volledige diensten steunen iedere beeldmaker in de kunst van de fotografie!Winkel Info


Foto Kruyt print service

Bij onze fotowinkel in Oegstgeest bieden wij een volledige service aan. Wij hebben het uitgebreide aanbod en de lage prijzen van een webshop, het deskundige advies van een fotowinkel in Wassenaar en een supersnelle fotoservice waar u uw foto’s in hoge kwaliteit laat afdrukken. Maak een persoonlijke collage van uw favoriete familiefoto’s voor aan de wand. Via de app van Foto Kruyt of gewoon in de winkel stuurt u de foto’s naar ons op, en wij gaan er direct mee aan de slag. Ook snijden wij de randjes van de foto's en verkopen stijlvolle lijsten, zodat uw nieuwe foto’s direct aan de wand kunnen. Of doe ze cadeau voor een persoonlijk verjaardagsgeschenk. Bestel gemakkelijk artikelen online of kom snel langs bij onze fotowinkel in Noordwijk!