071 4012851

6 dagen per week geopend

Pasfoto Katwijk

Pasfoto’s laten maken in Katwijk

Heeft u nieuwe pasfoto’s nodig omdat u een nieuwe ID-kaart of een nieuw paspoort of rijbewijs nodig heeft? Kom dan eens langs bij foto Kruyt in Katwijk. Wij zijn al jaren de beste fotowinkel in de omgeving van Katwijk en maken graag nieuwe pasfoto’s voor u in onze winkel. Zoals u misschien wel weet zijn er allerlei instanties, waaronder de overheid, die strenge eisen stellen als het gaat om het maken van pasfoto’s. Er zijn strikte normen waaraan uw nieuwe pasfoto’s moeten voldoen zodat u deze kunt gebruiken voor uw nieuwe rijbewijs, paspoort of voor een nieuwe ID-kaart.
 

Winkel Info


De strikte normen

Pasfoto’s moeten vaak aan strikte normen voldoen. Zo moet u bijvoorbeeld uw bril afzetten op het moment dat u de pasfoto’s laat maken en mag u niet lachen. Wij garanderen u dat de pasfoto’s die wij in onze winkel in Katwijk maken aan deze strikte normen voldoen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd door de stichting Nederlandse fotohandel. Om deze reden worden de pasfoto’s bij onze fotowinkel in Katwijk altijd volgens deze strikte normen gemaakt. Mocht uw pasfoto nu onverhoopt afgekeurd worden, maken we de pasfoto’s uiteraard graag opnieuw voor u, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Ook op het moment dat u pasfoto’s nodig heeft voor een visum of een buitenlands paspoort zijn we u graag van dienst. Naast het maken van een pasfoto in Katwijk, kunt u bij foto Kruyt ook terecht voor het volgen van diverse foto workshops.Pasfoto’sPassie voor fotografie

Foto Kruyt doet veel meer dan alleen pasfoto's. Bij ons bent u aan het juiste adres op het moment dat u graag eens een foto workshop zou willen volgen. Dit omdat u misschien wel beter wilt leren fotograferen. Iedere maandagavond is er een workshop ‘het mooiste plaatje’. Tijdens deze foto workshop in Katwijk maakt u kennis met diverse thema’s zodat u de mooiste foto’s kunt maken en daarbij de verschillende functies van uw camera leert kennen. Hierdoor kunt u nog meer creativiteit aan uw foto’s toevoegen. Daarnaast kunt u ook een één op één workshop volgen. Onze personal coach Hans Kruyt is u graag van dienst op het moment dat u graag een workshop wil volgen waarin u meer leert over fotoshop, video-editing en filmen. Ook wanneer u graag  meer wil leren over filmen of het maken van fotoboeken is onze personal coach u graag van dienst. De trainingen die u krijgt van onze personal coach vinden bij thuis plaats, in ons leslokaal, of op een willekeurig door u gekozen locatie. Wanneer u graag één op één getraind wil worden, kunt u een bericht sturen.

Cursussen